Bersenang-senang dengan Play Money: bermanfaat atau merosakkan?

Ada yang percaya bahawa mengambil bahagian di meja permainan wang boleh menjadi kelebihan masa ini. Dengan ideologi yang sama, bermain secara aktif jadual bukan untung ini dapat meningkatkan kemahiran anda. Saya ingin membuktikan bahawa bermain jadual ini bukan hanya membuang masa tetapi boleh bertentangan dengan kemahiran anda untuk mengurangkan pemahaman anda dalam jadual Wang Sebenar. Pada mulanya saya akan menyenaraikan beberapa faedah untuk mengambil bahagian dalam jadual-jadual ini, kemudian kemungkinan akan kemudian menunjukkan cara kelemahan melebihi kemungkinan faedah tambahan. Bermain dengan wang pasti membuang masa.

Sebilangan besar menganggap bahawa bermain di meja ini akan meningkatkan bakat mereka hanya dari pengalaman. Namun saya mohon untuk tidak bersetuju seperti apa yang berlaku seperti pengembaraan dengan jelas bahawa kemungkinan ada pertemuan positif dan buruk. Dan dengan ini dikatakan bagi mereka yang harus mengalami pengalaman negatif, ini tidak akan membantu hasil prospek anda, malah mungkin akan menghalangnya. Oleh itu, saya percaya bermain di meja permainan wang boleh menghalang kemampuan bermain dan kemahiran masa depan.

Hasil yang baik dari bermain di meja pakar ini adalah matematik anda yang menyertakannya. http://www.mega888mw.com/ Dari bermain, tanpa henti seperti yang dilakukan banyak orang, dalam jadual ini dengan bermain dengan pemproses, anda benar-benar dapat mencapai konsep asas mengenai sifat statistik poker. Berapa kali daripada 20 saya memukul / lurus saya memukul? Berapa banyak latihan yang saya dapat dan berapa peratus saya memukulnya? Berapa kerap kad yang tinggi itu bergerak untuk gagal? Sebagainya. Dalam percanggahan jika anda bermain di meja-meja ini kemungkinan besar anda tidak berada dalam tahap karier poker anda di mana anda akan melihat perkara seperti ini. Tetapi, ada yang dapat berfungsi sebagai pasangan, terutama setelah mereka membaca ini, yang mungkin akan menjadikan permainan wang bermain mereka lebih serius. Walau bagaimanapun, – serius – adalah masalah lain yang akan saya atasi selepas ini. Secara umum, keseronokan bermain di meja wang mungkin terbukti bermanfaat sekiranya anda memutuskan untuk memanfaatkan masa anda sendiri di sana dengan bijak.

Perangkap yang berkaitan dengan bermain meja ini agak berkaitan dengan pengalaman negatif. Anda tidak dapat memperoleh pengalaman yang layak daripada bermain di meja dengan menggunakan banyak pemain yang sanggup membuang kentang goreng di tengah-tengah tanpa keengganan. Ini bukan poker. Saya mengaitkannya dengan bermain permainan had rendah, 2/5 5/10 bahkan 10/20 dalam beberapa keadaan. Orang-orang dengan had rendah ini cenderung untuk tidak menganggap permainan ini dengan serius, anda mempunyai apa yang disebut sebagai pengejar atau nelayan yang sanggup menumpukan sedikit dana untuk mengejar usus secara langsung atau hanya untuk menonton kad anda. Bermain individu ini, walaupun kadangkala dapat memberi ganjaran, bukan bermain poker.

Lebih dari itu hanya menghalang kemahiran anda bermain dengan pemain-pemain ini yang amat amatur. Anda fikir akan menjadi lebih baik bermain dengan bola keranjang bersama dengan kanak-kanak atau orang NBA? Siapa yang akan meningkatkan kemahiran anda lebih jauh, lebih cepat dan lebih cekap. Sebenarnya, sekiranya anda terus bermain kanak-kanak, kerana banyak yang setuju, maka kemahiran anda mungkin akan merosot – logiknya. Membayar di meja ini tidak mempersiapkan anda untuk aktiviti pertempuran. Dilatih dalam simulator sebenarnya tidak dapat bersiap sedia untuk apa yang mungkin berlaku di medan perang.
Bermain di meja-meja ini memang membuang masa, tentu saja, jika anda yakin bahawa masa itu adalah wang maka saya akan membiarkannya menghabiskan satu untuk menyelesaikan matematik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *